Årets schysstaste komplimang!?

Har i princip varit helt ledig både fredag eftermiddag och hela lördagen! Vi har varit ute en hel del, jag och Alicia! Älskar’t!

Rinken är spolad i byn, så vi kastade oss iväg och åkte skridskor igår em. Ljuvligt! Årets första åk. Vi träffade en ny kille som börjat i A:s klass. Vi hade jättekul ihop. Sen kom det mer kids. Det är inte helt ovanligt att kidsen drar sig till mig och så blev det igår. Vi åkte, pausade och pratade. En tjej på 8 år, vi kan kalla henne Vera, berättade allt möjligt:
- Pappa säger att om man kan ta ner en jacka från en krok, då kan man även hänga upp den!!
Å så tittade hon på mig med ett uttryck som lät mig förstå vilken galen idé detta var. Jag nickade förstående. Hon fortsatte:
- Jag tycker faktiskt att vuxna har fel ibland.
Hon tittade snabbt på mig och la till:
- Fast inte du. Du är mer som en…. tonåring!!

Oj, vad jag hade svårt att hålla mig för skratt… skulle ju kunna vara 2021 års schysstaste komplimang 😅

Hon skulle bara veta hur tråkigt vuxen jag kan vara när jag jobbar… skratt!

Ett par, tre timmar på förmiddagen idag hängde vi med det här gänget på rinken. Det blev åkning, prat och fika. Vi hittade även lite andra barn att bjuda på fika. Kul!

Både igår och idag åkte vi lite pulka också i vår nya backe, grymt kul!

Efter lunch åkte vi till Lidköping, till Sofia, Filippa och Clara. Vi skulle bara ta en fika, för sen skulle vi vidare till Camilla och Viktor, men det blev ändrat. Så vi blev kvar hela kvällen i Lidköping och ytterligare en kompis anslöt sig till oss. Så himla mysigt och kul!

Vilken superhärlig dag, har känt mig sååå ledig!

Önskar dig en fin söndag!

With love

Lottie

Gillar