Äntligen - champagnen funnen! Nyårstips!

Jag tror det var 2013-ich! Äntligen smakade jag en champagne som jag tyckte var god. Vi var på en känd restaurang i Stockholm, grabbarna hade bjudit ut mig för att fira av. Jag skulle sluta som verksamhetschef i ett uppdrag. Det var en riktigt härlig kväll och jag tog aldrig reda på vad vi drack. Men gott var det!

Sju år senare får jag och mina nuvarande kollegor, en flaska av en av våra briljanta musiker med sambo. Den champagnen smakar lika gott som jag minns att den från 2013 gjorde. Jag missar att fota flaskan igen... Igår tog jag reda på vad det var! Inte konstigt att det var gott...

Om man inte vill ge 500 kronor flaskan, har jag en söt favorit-bubbel. Asti Cinzano! För söt-munnar som mig. 80 kronor för en flaska.

Det närmar sig ju nyår! Mitt bästa alkoholfria mousserande tips är Chapel Hill, en femtiolapp för en flaska. Jättegod!

Jag minns en vinprovning vi hade i köket här för ett antal år sedan. ALLA var överens om vilket vin som var godast och att det skulle köpas till nästa festlighet!
ALLA var lika förvånade när det visade dig vara det alkoholfria alternativet...

Bilder från systembolaget.se.

Jag har helt uteslutit alkoholhaltiga drycker sedan jag började med AIP-kosten. Enda gången jag frångick det var när vi var på resa med Sofia och hennes tjejer. Då drack jag ETT glas vin per kväll, de kvällarna vi var iväg. Och det gick bra. Jag tillhör den kategori av människor som verkligen kan tycka att ett HALVT glas vin räcker till en hemma-skaldjurs-kväll. Innan jag fick barn och innan jag blev ganska sjuk hade jag inte en lika snäv gräns. Tänk vad det kan ändra sig!
Vänta nu! Nu höll jag på att ljuga. Jag drack ju champange förra helgen också. Det var ju upprinnelsen till hela det här inlägget! Sorry 😅

Må gott och ta det försiktigt med de starka dryckerna.

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer