Älsk på!

Älsk på alla företagare inom handel som gör allt för att alla kunder ska kunna handla säkert i pandemi-tider! Idag har jag varit runt i ett par timmar i vår lilla småstad och handlat UTANFÖR butikerna; kläder, leksaker, blommor, datatillbehör, braspanna, kanintillbehör och hemliga julklappar.

Vaknade imorse och kände för finklänning. Tog min nya, har väl haft den typ en gång. Den kan ju inte bara hänga i garderoben. Mindre mysbyxor och mer flärd åt folket!

Älsk på en sak till. Med hög igenkänning. Jag minns att jag också kröp runt granen och kollade paket. I natt hade paketen förökat sig under granen nämligen!

Mer positivt idag. Paketinslagning i garaget hos min fina mamma! Hon gör sådana där extra fina paket med vikt papper så baksidan av pappret kommer fram bland annat.

Vad har jag mer varit lycklig över idag, jo! Att få vakna till nystädat hus imorgon, att halva nya skåpet i köket är på plats och jag har inrett, att A har jullov från och med idag och jag bara har en enda julklapp kvar att slå in!

Å så en sak till... jag vågar knappt skriva det! Men min temp har legat på 36,3 grader ett litet tag. Fattar knappt hur mycket piggare man kan vara än om man ligger runt 38... nog om det.
Nu längtar jag till uppesittarkväll!

Vi hörs snart igen!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer