Aktivitetsbana & Villan!

Som ni vet tror jag mycket på att aktivera barn redan när de är väldigt små. A älskar utegym, lekplatser och hoppland av olika slag! I grannbyn har vi en lekplats där man byggt en aktivitetsbana bredvid. Där hängde vi en stund idag mellan ärenden och jobb.

Finns som sagt en lekplats med lekhus, trampbilar, gungor, linbana och en hel del annat också!

Efter lunch åkte vi till mitt jobb, eller till Villan som vi säger. Det är ju jag och mina två kollegor som äger det huset tillsammans. De har nu tagit semester, så då passade jag på att vara där och greja lite (covid-19, ni vet!). Vi hann att ha invigning av huset i februari. Och ni vet säkert hur det brukar vara när man har renoverat... det finns alltid lite kvar att göra. Så var det i köket. Det var någon lucka som inte hade kommit (vi har satt in ett nytt Vedum-kök), ett par lister saknades och så vidare. Vi hann aldrig organisera i köket efter hur man arbetar där. Så det har jag försökt tänka till på idag, torka ur en del skåp, flytta runt saker, ”göra skafferi” och sätta in ytterligare hyllplan i ett par skåp. Daniel kom och hjälpte mig efter jobbet med slangar som skulle fästas upp och lite annat.

Det brukar ju bli värre innan det blir bättre...

Vi lämnade stället vid sex-halv sju. En stor del av tiden satt A här eller vid det andra trumsetet...

Jag har hört allt från Gubben Noak till Björn Skifs och även Hanna Ferms verk på sång och trummor. Fullständigt ljuvligt!

Så här såg det förresten ut i vår stora sal under invigningshelgen!

Vi gjorde ca 150 sådana här tallrikar den helgen om jag minns rätt... eller var det några fler?!

Längtar tills vi kan komma igång med vår verksamhet. Just nu råder ju mer eller mindre ”näringsförbud” i vår bransch. Men det kommer en tid efter detta!

Take care!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer