9-årsfestligheter!

Jag undrar om man får ha så roligt som vi har här ibland!?

Här kommer i alla fall resten av vår härliga dag med A som fyllde nio år! Jag börjar där jag slutade förra födelsedagsinlägget...

... fokus på tårtan. A älskar att göra tårta till skillnad från sin mamma.

Nedan; tårtbotten, första lager med Nutella och hallon. Andra lagret vaniljkräm och krossad ananas. Grädde och vit marsipan ovanpå. Och A:s egengjorda marsipanfigurer!

I vanliga fall skär man ju bort överbliven marsipan, men vi tyckte det blev så fint med en volang nertill, så den fick vara kvar. A gjorde ett hjärta av marsipan också. Observera de små, söta - riktiga - vaxblommorna.

Fram på eftermiddagen skickade jag upp A och Daniel på andra våning. Jag smet ut på baksidan och riggade pergolan för överraskning.

Vi gjorde ett undantag från vår lilla bubbla som vi umgås i för att A skulle få träffa åtminstone EN kompis. Lowa och Anna kom och åt tårta med oss på avstånd och med genomtänkta säkerhetsåtgärder 😅 Det blev väldigt lyckat och det kan nog vara svårt för andra att förstå hur uppskattat det kan vara för en isolerad 9-åring att få träffa sin ena kompis.

När vi kom in blev det disco! Jag vet inte hur det går till i andra familjer, men i en dansfamilj går det ganska vilt till. Det är ett svettigt pass med både dans, lite akro, sång och ofta står man på någon möbel och får feeling! 🤗

Det blir ju onekligen mer sött en födelsedagshelg än vad det brukar, så när det var dags för middag på kvällen sa A:
- Snälla mamma!! Kan du bara ge mig en massa grönsaker, vad som helst!
Och så rabblade hon upp alla grönsaker hon kunde komma på.
- Och lite makaroner. Avslutade hon med.

Så jag slängde ihop en liten tallrik!

Vi avslutade med en klassiker hos oss. Följa snöre till present, skattkista, godis, eller något annat kul!

I slutet av snöret som gick genom nästan hela huset fanns en skattkista och en paket med spelet ”Fia med knuff” i.

Sådant här firande är det inte alla som gillar, men vi älskar’t! Vi hade en fantastiskt rolig dag!! Nu är inte allt med här, men ni har fått vara med på det mesta.

Snart finns det mer att fira! 🤗

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer