9-årsdagen!

Här kommer ett inägg om en av de mysigaste födelsedagarna jag har varit med om. Den innehöll det mesta. A fyllde alltså nio år igår. En del bryr sig inte om födelsedagar i någon större utsträckning. För mig får det gärna vara extra allt när barnet fyller år.
A fick önska frukost och glädjen visste inga gränser när hon förstod att hon verkligen skulle få pannkakor med glass till frukost!! Men hon ville också ha tomater, minimajs (mamman bommade den önskningen vid inhandling) och frukt.
Sen blev det ett lite kul missförstånd; jag trodde hon ville ha Bravo (äpplejuice), men det stod visst Brago (kex) på lappen! Men vi bytte ut juice till O’boy 😅
Fort och fel heter det visst!

Paketöppning förstås!

Frukosten fortsatte nere i köket!
Efter frukost fick Daniel en lektion i Just Dance (animerade filmer att dansa till på youtube) och sen körde vi hela familjen. Underhållande på alla sätt!

A i favoritklänningen! Jag tyckte möjligen att hon kunde ha sin nya, men en favoritklänning är ändå en favoritklänning!

Till lunch dukade vi till fest!

A var så nöjd - och det var jag med! Förstår egentligen inte hur det kan vara så kul med dukningar!?

Till lunch önskade A sig pappas köttbullar och potatismos med broccoli, cocktailtomater, inlagd gurka, och lingon. Så det blev det såklart!

Tänk att det går att fira festligt trots pandemi! Jag vet inte hur det är med dig, men jag har ett uppdämt behov av lite flärd.
Vi firade vidare! Det blir ett eget inlägg om eftermiddagen och kvällen...

Allt gott!

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer