18-åring, Kinnekulle Ring & har ni också firat Fars Dag!?

Vi har haft en fin höstlovsvecka, jag och A! Tid att mysa, prata om livet, läsa, vara ute och en del annat. I fredags var ju även Daniel ledig och vi har ju varit på lite utflykter och haft gäster här. Lite trädgård har det blivit och möjligen för LITE tid i köket! Hade gärna haft en bakdag också, men det blir tid till det också.
Men piffa hår inför kalas har vi haft tid till. Lockig tofs tillhör för närvarande favoriterna!

I veckan har nämligen min fine brorson fyllt 18! Igår var det dags att fira! Kalas med möe mat, det här var bara förrätten…

Så himla gott, så jag var tvärmätt redan till huvudrätten. Sen var det tårta och sötsaker också. Alltid goa grejer när Louise planerat.

Här är han…

… han som föddes för 18 år sedan när jag var på väg hem från att ha haft danslektioner för en klubb i Härnösand. Jag hoppade av tåget i Skövde och brorsan mötte upp mig nere i några ”bunkrar” i sjukhusets källare. Vi gick och gick och till slut kom vi fram till BB och jag fick hålla det lilla efterlängtade livet för första gången! Nu är han så lång att det är bäst att han sitter ner och att jag står upp.

I present fick han lite ”bra-att-ha-i-bilen-grejer”! A läste också upp ett rim som min mamma skrivit. Det som stod där, infriades i söndags!

Fort gick det på banan!

Efteråt blev det en rejäl fika som mamma ordnat och sen fick vi snabbt dra iväg på truppgympa i Vänersborg. Superkul att både se och höra om Kinnekulle Ring av bästa guiden!

Förresten!
Jag vet inte hur det gick till, men jag (som ändå tycker att jag har ganska bra ordning på mycket) hade fått för mig att det var Fars Dag redan i söndags.. Så på morgonen for jag och A upp ur våra sängar och slog in present, fixade frukost på sängen och sjöng! Jojomänsan! Så nu är det gjort. Alla var hur nöjda som helst.

När vi kom till Kinnekulle Ring och vi berättade om vår härliga morgon började mamma skratta och förklarade att Fars Dag är nästa söndag…🙈

Japp, jag bjuder på den! Och lägger ytterligare en dag där någon ska firas i högen ”jag-tog-fel-på-dag”.
Jag är oförbätterlig.
Ni minns säkert när jag ringde brorsan en vecka före hans födelsedag och hela familjen sjöng för full hals…
Jag behöver bli bättre på att fira rätt dag. Fira är jag hyfsad på, bara jag träffar rätt dag 😅

Allt gott!

With love

Lottie

Gillar