14 timmar senare...

Hoppsan vad tiden går fort! Jag hade mitt första jobbsamtal klockan 08.30 imorse. På förmiddagen hade vi ett arbetsmöte utomhus på vårt företag. Jag och mina kollegor har kört mycket telefon, sms och digitalt, men det blir ju ännu bättre diskussioner live. Eller diskussioner... vi brukar tycka lika i det mesta, det lät ju som om vi är oense om det mesta. Det är verkligen tvärtom och väldigt mycket skratt!

Jag och A åkte hem och tog en snabb lunch, sedan mötte vi upp Anna-Lena på vår handelsträdgård. Vi tänkte att det var lugnt sådär mitt på dagen, en oj vad de hade att göra. Vi fick rekommendation av expediten att läsa på lapparna, men det hjälpte ju föga... 😅 Någon trekvart senare fick vi jättebra råd av en superduktig och serviceminded tjej! Roligt!! Vi skulle ha växter till en rabatt på 8x7x3,6 meter. Peter har beställt häckplantor till i nästa vecka också, som vi hade tänkt sätta i höstas, men de ska sättas på våren fick vi lära oss då. Så nu är vi på g!

Här är rabatten som ska uppgraderas - och två godingar!

Sedan drog vi hem och körde hemskolning på eftermiddagen. Därefter har jag varit instängd på mitt kontor och skrivit, skrivit, läst och förberett årsstämma. 14 timmar senare fick ändå dagen vara slut och det var dags att avrunda med ett litet blogginlägg. Inte mycket paus idag, men roligt har jag haft! Och det går ju an när man får strosa en stund på handelsträdgården, mitt på dagen!

Hoppas att du också har haft en fin dag!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer