11 vintertips om livet blir tråkigt!

Vad gör du om livet blir tråkigt?
Var kan man hämta inspiration mitt i vintern?

Här kommer 11 vintertips:

1) Hemmaspa - ta fram dina lyxigaste produkter och gå loss!

2) Utmana dig själv - bada i en isvak eller prova på något du tänkt att du vill göra som aldrig blivit av.

3) Prova en ny vintersport (eller gammal) - längdskidor, skridskor, ishockey, slalom, snowkick, pulkarace eller varför inte boka paddel eller en skotertur med några i din egna pandemibubbla!?

4) Go out! Du har hört det förr; dagsljus och frisk luft. Bra grejer. Gillar du stan - fönstershoppa, gillar du naturen - ut och njut! Det är magiskt vackert när det är riktig vinter!

5) Hitta en skog. Jag har levt i villfarelsen att skogen är tråkig. Fel. Skogen är ett fenomenalt ställe att tanka energi på.

6) Anordna After Work, Before fredagsmys eller något annat kul med dina vänner! Om du inte har hittat ett bra sätt att möta dina vänner digitalt; googla. Det lättaste sättet jag har prövat är att ringa upp på Messenger alternativt FaceTime.

7) Unna dig något extra mitt i soffhänget; en färgglad grönsaksdipp, chokladdoppade jordgubbar eller en lyxig pralin.

8) Åk till ett nytt ställe! Vart som helst. Bara det är en ny plats. Beroende på vad du är intresserad av. Du som följt oss här under pandemin vet att vi har hittat nya (otaliga) lekplatser, berg, sjöar, djurparker, hav, stränder, stenbrott, en fornby, skidanläggningar, stadsparker, Pirathotell, slott, fästning, vattenfall, aktivitetsbanor, ja vad som helst som funkar med nuvarande restriktioner.

9) Ta in ny kunskap på nytt sätt! Nätet dignar över av intressanta digitala kurser, testa en tjänst för ljudböcker eller tidningar, googla sönder ett nytt ämne som intresserar dig eller ring biblioteket för lån av nya böcker. Eller gör som jag, läs en kurs på högskolan.

10) Baka, släng ihop något enkelt som en kladdkaka eller gör något avancerat i flera steg om du har tid och lust!

11) Ibland är man också i läget ”minsta motståndets lag”. Då kan man bara ta en promenad, springa en sväng, åka spark eller något annat som passar.

Den här listan skulle kunna bli hur lång som helst! Det finns ju så otroligt mycket roligt i livet att göra!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer