- Mamma, du har ju inget riktigt jobb!?!?!

Va!? Sa min dotter det dĂ€r!? 😂

I min vÀrld har sista veckan varit en av de trixigare i mitt arbetsliv. Jag fick svÄrt att fÄ ihop fullt pÄgÄende bankuppdrag (som kanske tagit tre-fyra gÄnger sÄ mycket mer tid Àn en normal vecka pÄ grund av flera projekt), kommande uppslÀpp av restriktionerna - vi bÄde slÀpper biljetter och producerar shower i vÄrt företag pÄ en och samma gÄng), ihop med hemskolning för A och lite annat som stÄr pÄ just nu. DÀrför var ju kvÀllens uttalande extra roligt!

Vid nattningen klurade A pÄ om pappan skulle vara hemifrÄn snart, sÄ det bara skulle bli vi tvÄ hemma (i rÀttvisans namn klurar hon Àven pÄ motsatsen, dÄ ska hon och pappan Äka och bada och Àta frukost pÄ konditori)

Jag sÀger nÄt om att jag snart ska vara borta pÄ jobb, varvid A utbrister:
- Men mamma, du har ju inget riktigt jobb! 😂😂

Ja, jag har ju nÄtt mitt mÄl i alla fall, att hon inte ska uppleva att jag jobbar för mycket. Jag blev tvÀrtyst och sen började jag skratta högt! För jag tyckte det var sÄ hysteriskt roligt! DÄ sÀger min lilla goding:
- Ja, men Anna-Lenas maxade kör med cafĂ©?! Är det ett riktigt jobb? Å, sĂ„ skrattade vi Ă€nnu mer! Hon tycker nĂ€mligen att Anna-Lenas maxade kör med cafĂ© var vĂ€ldigt lyckat idag (maxat Ă€r ju nĂ„got vĂ€ldigt bra nĂ€r man Ă€r nio Ă„r). Å det var vi mĂ„nga som tyckte! Det var nĂ€ra att vi sprĂ€ngde 50 grĂ€nsen, vilket ju Ă€r riktigt bra första gĂ„ngen man drar ihop nĂ„t sĂ„nt en mĂ„ndagseftermiddag. Anna-Lena Ă€r fullstĂ€ndigt lysande som körledare, tycker den hĂ€r bilden fĂ„ngar henne perfekt!

Jag missade att ta kort pÄ premiÀrfikat; frallor, bullar, blÄbÀrskaka med vaniljsÄs och smÄkakor. Men det var uppskattat!

Nu hĂ„ller jag tummarna att det inte dyker upp nĂ„gra mer Covid-fall pĂ„ skolan, för dĂ„ ska A gĂ„ till skolan imorgon och jag ska jobba arslet av mig - pĂ„ mina riktiga jobb! SĂ„ det sĂ„ 😅

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer